Tämä kurkuma erottuu paitsi erittäin korkealla kurkumiinipitoisuudellaan myös voimakkaalla, tuoksuvalta lämpimältä aromiltaan.
Tärkeä ainesosa curryseoksissa, värjää ei vain ruokia vaan myös käsiä ja vaatteita!!! Käytetään leivonnassa, kastikkeissa, mausteseoksissa marinointiin siipikarjalle. Tekee myös spätzleistä ja kakuista "keltaisia". BIO DE-ÖKO-006
Akasiinimehu suoraan Kölnistä
Kölniläinen perussääntö §6: Emme tunne, emme tarvitse, pois siitä. Tarkoittaa niin paljon kuin: Emme tunne, emme tarvitse, pois siitä. Tai: Takaisin juurille. Hunaja kuuluu hyvään aloitukseen päivässä kuin karnevaali Kölnissä.
6 x 500g pakkauksessa
Hunajaa voidaan käyttää ei vain levitteenä, vaan myös monipuolisesti keittiössä. Se on erityisen ihanteellinen lihan ja vihannesten lasittamiseen. Levitä hunaja aina vasta lopuksi.
Neste nektarihunaja, jota mehiläiset keräävät 800-1000 metrin korkeudelta.
Vuorihunaja
Monimuotoisen ja koskemattoman kukkavalikoiman ansiosta tämä erityinen hunajatyyppi saa hienostuneen kukkaisen maun ja vaalean kultakeltaisen värin.
Latvia: Laaja nurmikkojen, kurkien, mäntymetsien ja meripihkarantien maa tarjoaa erityisen aromikasta latvialaista kanervahunajaa puhtaine kanervamaisemineen.
Tarjotaksemme teille tätä huippuhunajaa, olemme pitkään etsineet parasta kanervahunajaa latvialaisilta mehiläistarhaajilta ja voimme nyt vihdoin tarjota sitä teille.
Se on peräisin mehiläistarhasta Riianlahden eteläpuolelta Kurzeme/Kurlandista, ja se on kerätty korkealla ammattitaidolla ja suurella rakkaudella.
Jos pidät aromikkaasta hunajasta, tämä kanervahunaja on paras valinta sinulle!
Vadelmakukkahunaja on erityinen ruotsalainen hunajaspesialiteetti.
Kun luonto Ruotsissa pohjoiseen mentäessä muuttuu yhä enemmän mustikoiden ja puolukoiden hallitsemaksi, ja aivan pohjoisessa myös lakkojen, eteläinen Ruotsi tunnetaan vadelmakasvien runsaudestaan metsänreunoilla.
Tämä hunaja tulee pienestä mehiläistarhasta Kalmarin läheltä, ja se on Hanse Hunajalta. Mehiläiset elävät siellä kauneimmassa luonnossa ja nauttivat varhaiskesällä monista luonnonvaraisista vadelmakukista.
Maku on lempeän pehmeä ja silti hyvin tyypillinen hyvälle vadelmakukkahunajalle. Yhdessä sen kermaisen koostumuksen kanssa se on enemmän kuin sopiva sunnuntaiaamiaiselle.